Boeken over Parijs

Er zijn ontzettend veel reisgidsen te vinden met als onderwerp Parijs. Om te helpen bij het maken van een keuze vind je hieronder een selectie van goede reisgidsen met veel handige informatie.

Al deze boeken en nog veel meer reisgidsen over Parijs zijn heel makkelijk te bestellen via bol.com. Wanneer je hieronder op een bepaalde reisgids klikt, kom je op de website van bol.com gelijk op de pagina van dat boek terecht.

Capitool reisgids Parijs
Een mooie reisgids met veel informatie, mooie afbeeldingen, een uitneembare stadsplattegrond met stratenregister en achterin een overzicht met alle metrolijnen.
Capitool familiegids Parijs
De perfecte gids voor een vakantie in Parijs met het gezin, inclusief leuke weetjes en activiteiten voor kinderen. Met duidelijke gedetailleerde kaarten.
Time to momo (eerder 100% Parijs)
100% Parijs is een overzichtelijke en praktische reisgids in zakformaat met o.a. wandelingen. Voorin de reisgids staat een overzichtskaart van Parijs en achterin zit een losse stadsplattegrond.
Kidskompas Parijs
Een reisgids voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar en hun ouders. Met veel praktische tips voor een stedentrip naar Parijs met kinderen.
Fietsen & wandelen Parijs
Fietsen & wandelen in Parijs is een leuke reisgids voor mensen die Parijs te voet of met de fiets willen verkennen. Het is geschreven door Hugo Rosseels die al wandelend en fietsend veel tijd heeft doorgebracht in Parijs en de stad dus goed kent.

Ongewoon Parijs

Voor wie al eerder in Parijs is geweest of juist wat meer onbekende leuke plekjes van Parijs wil zien is dit een erg leuke reisgids. Geschreven door fotograaf en blogger Ferry van der Vliet die Parijs sinds 1968 meerdere malen per jaar bezoekt.